Met de FRIS-methode vanuit visie naar meer business

Met de FRIS aanpak bereik je de juiste marktpositie

Met deze aanpak krijg je die klanten die passen bij jouw organisatie omdat je de juiste marktpositie hebt gevonden. De organisatie communiceert vanuit visie en weet wat waar het bedrijf voor staat. De drijfveren en meerwaarde zijn helder, de ambitie is vastgesteld en de strategie hoe je vanuit A naar B kunt is uitgewerkt. Doordat Frisse Blik ook tijdens de implementatie betrokken blijft als sparring partner en consultant is de kans op succes vele malen groter.

Fases

De methode van Frisse Blik bestaat uit 4 fases:

 

Stappenplan

FOCUS

De focus ligt op jouw bedrijf. Frisse Blik helpt je bij het in kaart brengen van jouw bedrijf. Op die manier krijgen we het fundament van jouw bedrijf scherp. 

RICHTING

De richting van jouw onderneming. Frisse Blik helpt met het helder krijgen van de richting voor jouw onderneming. 

IMPACT

De impact op jouw organisatie.  Frisse Blik werkt de 'gaps' uit tussen de focus en richting en werkt samen met jou de juiste strategie uit. 

STRUCTUUR

De implementatie van de plannen. Frisse Blik helpt je bij de inplementatie van de strategie en structuur aanbrengen binnen de organisatie. 

 

1. Focus: een heldere merkidentiteit en de juiste klanten
De focus op jouw bedrijf voor een helder fundament en jouw doelgroep voor de perfecte verbinding.

2. Richting: een scherpe ambitie en duidelijke doelen
Het formuleren van de juiste ambitie om de richting te bepalen.

3. Impact: een concrete strategie
De impact die de merkidentiteit en ambitie hebben op jouw huidige marketing.

4. Structuur: implementatie van de strategie
Het implementeren van de strategie met een concreet plan van aanpak en structuur aanbrengen in de communicatie en werkwijze van de professionals.  

Omdat je vanuit de kern van het bedrijf de marketing toepast die bij jouw organisatie past.

aan de slag

Frisse Blik heeft met diverse MKB-organisaties gewerkt. Elk met hun eigen behoefte om vanuit visie naar meer business te gaan met een marketing en communicatie strategie die bij hen past. Die hen als specialisten op hun vakgebied profileert en zorgt voor de juiste zichtbaarheid. 

Ze wilden een plan voor alle communicatie. Dat de marketing en communicatie integraal aangepakt werd en dat marketing activiteiten en communicatie die ze inzetten op dezelfde lijn zou zitten. Lees hier alvast de klantverhalen. 

Geïnteresseerd om meer te weten hoe je dit kunt aanpakken?