Heb jij behoefte om met jouw team de uitdagingen op het gebied van marktpositionering en marketing helder te krijgen?

  • Heldere bedrijfsdoelen
  • Gezamenlijk plan
  • Werk met strategisch marketingadviseur

Zijn de bedrijfsdoelen helder? Weet de organisatie waar het bedrijf voor staat en waar ze voor gaat? Werken jullie vanuit de juiste kernwaarden? Voert het bedrijf wel de juiste marketingactiviteiten uit? Sluiten de activiteiten wel aan op de kern van het bedrijf? 

Tijdens de strategiesessie gaan we samen aan de slag om deze uitdagingen helder te krijgen. In een interactieve sessie gaan we samen aan de slag om de bedrijfsdoelstellingen in kaart te brengen. Met deze inzichten maken we een concrete doorvertaling naar de marketingdoelen. 

Met als resultaat: 

  • Helder inzicht in de bedrijfdsdoelstellingen
  • Concrete handvatten voor een passende marketingstrategie
  • Tips en adviezen om direct mee aan de slag te gaan.

Je krijgt daarbij de uitwerking van de bedrijfsdoelstellingen opgeleverd met een doorvertaling naar jouw marketingdoelstellingen. 

Waarom een strategiesessie?
Naar aanleiding van de strategiesessie volgt een strategisch plan. Het strategisch plan vertaalt je doel en doelstellingen door naar wat ervoor nodig is om deze te behalen. In dit plan wordt naast het doel en de doelstelling(en) ook gekeken naar de doelgroep, de klantreis, de resources en het budget en een (jaar)planning om gefaseerd het plan te realiseren.

Heb jij behoefte aan een strategiesessie om samen met jou en de organisatie aan de slag te gaan om de ambities te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

CONTACT

Interesse om samen aan de slag te gaan, maar wil je eerst even telefonisch kennis maken? Neem dan contact met mij op via +31 648574476 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de mogelijkheden te bespreken.