“Ik kijk met een frisse blik naar jouw business, zodat jij met andere ogen naar je eigen bedrijf kan kijken.”

Isla Sint-Bouwman, marketing- en communicatie adviseur en business development consultant voor daadkrachtige MKB-ondernemers in de (zakelijke) dienstverlening. 

Mensen omschrijven mij als fris, zakelijk, krachtig en verbindend. Deze kernwaarden bundelen en samenvoegen met mijn competenties zorgt ervoor dat ik een frisse blik heb. Als ervaren marketingadviseur zet ik dit graag in om ondernemers te helpen bij het innemen van de juiste markpositie en marketingstrategie.

Ik heb door de jaren heen vele organisaties in diverse branches leren kennen. Van marketing en communicatie adviseur tot sales en events manager. Voor zowel de zakelijke dienstverlening als non-profit en de culturele sector. Dit brengt mij het grote voordeel om altijd weer met een frisse blik naar de business te kunnen kijken. Hoe zit het bedrijf in elkaar? Wie is de doelgroep waar we onze marketingstrategie op richten?

Het hoe en waarom heeft mij altijd geprikkeld.Wat beweegt hen? Waar wil het bedrijf naartoe en hoe pakken ze dit aan?  Als zelfstandig marketingadviseur help ik ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bij het helder krijgen van hun marktpositionering en hoe ze het strategisch kunnen aanpakken dit ook daadwerkelijk te bereiken.

Missie

Met een frisse blik naar business kijken

Frisse Blik helpt ondernemers letterlijk met een frisse blik naar hun business te kijken, zodat zij weer met andere ogen naar hun bedrijf kunnen kijken en in staat zijn vanuit visie hun business te runnen. 

Visie

ONDERNEMERS IN STAAT STELLEN VANUIT VISIE HUN BUSINESS TE RUNNEN

Frisse Blik gaat voor het tot stand brengen van de verbinding tussen zakelijke doelen en de merkidentiteit van het bedrijf, zodat ondernemers weer vanuit de visie van de organisatie hun marktpositie innemen.

Kernwaarden 

Bij Frisse Blik marketingadvies horen ook frisse kernwaarden. Waarden waar ik voor sta als ondernemer met mijn bedrijf, zodat jij weet met wie je te maken hebt en wat je kunt verwachten. 

  • FRIS: creatieve out-of-the-box denker met ruim 15 jaar (inter) nationale werkervaring in commerciële, publieke en culturele organisaties.
  • ZAKELIJK: sparringpartner voor bestuur, management en professionals.
  • KRACHTIG: resultaat gedreven professional die graag haar organisatorische vaardigheden en oog voor detail gebruikt om zaken voor elkaar te krijgen.
  • VERBINDEND: organisatie sensitieve netwerker, legt gemakkelijk contact en heeft snel verbinding. 

Deze kernwaarden zorgen voor een mooie mix waarmee ik ondernemers graag die frisse blik op hun bedrijf geef.


Mijn frisse blik 

Frisse Blik marketingadvies gaat op frisse, zakelijke, krachtige en verbindende wijze voor het positioneren en profileren van authentieke organisaties waarbij het kijken vanuit een ander perspectief centraal staat. Door het formuleren van de juiste marktpositie, het ontwikkelen van een marketingstrategie en het verwerken van deze strategie in structurele en uitvoerbare plannen.

Vanuit mijn kantoor aan huis in het buitengebied van Holten (Overijssel) nabij Deventer werk ik zowel landelijk als internationaal. Ondernemers, waaronder DGA's en bedrijfseigenaren weten Frisse Blik marketingadvies inmiddels te vinden als sparring partner voor het profileren van hun bedrijf. Van daadkrachtige zelfstandig ondernemers tot groeiende MKB-ondernemers. 

Benieuwd naar wat ik voor jouw onderneming kan betekenen?