DE HERPOSITIONERING VAN 123 VASTGOEDFINANCIERING

123 Vastgoed financiering begeleidt ondernemers en particulieren in het financieren van hun vastgoed. Met als missie om vastgoed voor iedereen toegankelijk te maken. Waarbij hun meerwaarde ligt in het ontzorgen van de klant voor het verkrijgen van de financiering. Door de concrete 3 stappen methodiek krijg je als klant de beste vastgoedfinanciering en de juiste begeleiding door specialisten.

Met de groeiende concurrentie, digitalisering en het feit dat het bedrijf ruim 5 jaar gelegen is gestart en flink gegroeid was het tijd om een herijking te doen van het bedrijf. Waar staat 123 vastgoed financiering voor en met welke visie ziet zij de toekomst tegemoet. De grote valkuil om als ondernemer vooral in je bedrijf te werken in plaats van ook aan de ontwikkeling van het bedrijf heeft ook deze ondernemer geraakt.

FRIS-methode

Door met de FRIS-methode aan de slag te gaan hebben we met een frisse blik alle stappen doorlopen om vanuit het juiste uitgangspunt, de focus op de fundering van het bedrijf, naar de richting (de ambitie) te gaan. Waarna we tijdens de Impact-fase zijn gaan concretiseren waar de strategische vraagstukken liggen en we een heldere strategie hebben ontwikkeld die past bij de organisatie. De laatste stap is dan de Structuur-fase waarin het tijd wordt om de strategie daadwerkelijk uit te rollen en te implementeren in de structuur van het bedrijf.

Het resultaat?

Een helder DNA van het bedrijf met een goede uiteenzetting van de meerwaarde van 123 Vastgoedfinanciering. Een concreet strategisch plan waarin zowel marketing, communicatie als sales en processen zijn meegenomen. De ondernemer weet waar de knelpunten liggen en welke kansen benut kunnen worden. Op naar de volgende 5 jaar van verdere groei.

 

ONTDEK WAT JOU EN JE BEDRIJF VERDER HELPT

Voor 123 Vastgoedfinanciering heb ik gewerkt met een kort strategietraject volgens de FRIS-methode. Uitstekend geschikt voor groeiende ondernemers met 2-25 fte en zonder interne marketing en communicatie ondersteuning.

Lees meer over strategietraject.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?