Meerendonkweg 37 ML Den Bosch

Vijf jaar na de start van kantoor 's-Hertogenbosch was het tijd voor een balans opname van de strategische doelstellingen die destijds waren geformuleerd. Voorafgaand aan de strategiesessie zijn alle deals en PR- en communicatie uitingen in kaart gebracht. Tijdens de strategiesessie hebben we de resultaten vergeleken met de doelstellingen van 5 jaar terug en de ‘gaps’ geïdentificeerd. De strategie is aangepast waarbij elke overname-adviseur zijn eigen sub-doelen heeft opgesteld die we in een gezamenlijk actieplan hebben verwerkt. De follow-up sessies waren het meetmoment waarbij de strategie is bijgesteld waar nodig. Het resultaat was een heldere strategie met een duidelijk doel “hét overnamekantoor van zuid-Nederland worden”.

Referentie

"Isla heeft voor Marktlink, de grootste fusie- en overnameadviseur van de Benelux, een strategisch en commercieel plan geschreven voor kantoor 's-Hertogenbosch. Doel hiervan was het in kaart brengen van de regionale positie ten opzichte van de klanten en concullega's. Ook bestond de wens om helder te krijgen waar de 'white spots' voor dit kantoor lagen.

De uitkomst was een duidelijk en concreet plan waar direct van geprofiteerd kon worden. Mede dankzij de inzichten van Isla heeft Marktlink in het zuiden een nog betere en bredere positionering gekregen!"

Jan Dijkmans  | Partner | Marktlink Fusies & Overnames

 

ONTDEK WAT JOU EN JE BEDRIJF VERDER HELPT

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?