een fris perspectief en de juiste focus

Mijn missie is dat meer mensen met een frisse blik naar hun business mogen kijken. Het bied je de mogelijkheid weer een nieuwe visie te ontwikkelen, te zien waar het echt om gaat en authentieke keuzes te maken die je bedrijf zullen helpen. Out-of-the-box denken, dwarskijken, een stap terug zetten. Al deze acties zetten aan tot weer met andere ogen naar je vraagstuk te kijken. Gewoon een frisse blik, en daar help ik anderen graag bij. Hoe ik dan aan die frisse blik kom? 

De rode draad door mijn leven is dat ik altijd in ben voor iets nieuws, het onbekende. Op mijn 19e pakte ik mijn rugzak om een half jaar door Europa te reizen. Op mijn 24e ben ik, na een spontaan aanzoek, getrouwd met mijn grote jeugdliefde en op mijn 38e heb ik het roer omgegooid en ben ik  samen met mijn man en kinderen van de stad naar het platteland getrokken.

Ook in mijn carrière werd ik altijd aangetrokken door de kansen en uitdagingen die nieuw te ontwikkelen functies met zich meebrachten. Zoals een eventsteam opzetten binnen de advocatuur, een museum commercieel verhuren, een business development team ontwikkelen van uitvoerend naar adviserend, en een marketingteam uitbouwen.

De stap naar het ondernemerschap was dan ook een logische volgende uitdaging. Van alle functies die ik in mijn carrière heb vervuld kan ik nu de beste ervaringen combineren en hiermee ondernemers helpen met de beste marktpositionering en de juiste marketingstrategie, zodat zij nog beter op hun doelgroep aansluiten. Het zorgt ook voor een frisse blik. En die gebruik ik graag om vanuit meerdere invalshoeken naar jouw business vraagstuk te kijken. Waarbij ik mijn kennis van marketing, business development, communicatie en sales graag inzet om het resultaat te behalen dat we samen voor ogen hebben.

"Met een frisse blik naar business kijken, dat is mijn missie"   
Isla Sint-Bouwman

Wie ben ik dan? Isla Sint-Bouwman, inventief, analytisch en communicatief. Moeder van drie kinderen, moestuinpionierster, sportief en dagelijks in de natuur en op mijn paard te vinden. Geboren en getogen in Amsterdam heb ik in 2018 het centrum van de stad ingeruild voor het oosten van Nederland om midden in de natuur te gaan wonen met mijn gezin. In het buitengebied van Holten (Overijssel), aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. De natuur om mij heen en elke dag een vakantiegevoel.

De positieveling in mij is ervan overtuigd dat je je dromen kunt waarmaken. Soms moet je daarvoor in het diepe springen, het onbekende tegemoet. Maar hoe spannend is dat eigenlijk? Als het niet lukt probeer je toch gewoon iets anders? En toch, de projectmanager in mij gaat wel voor een gedegen planning. Zo ook bij de complete renovatie die onze authentieke Sallandse woonboerderij nodig had voor we er konden gaan wonen.

Mijn MEERWAARDE

  • Creatieve out-of-the-box denker met ruim 15 jaar werkervaring in business development, B2B marketing, communicatie, sales en client relationship.
  • Resultaat gedreven (marketing) professional die graag haar organisatiekennis en oog voor detail gebruikt om zaken voor elkaar te krijgen als team.
  • Sparringpartner voor bestuur, management en professionals.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

meer over MIJ 

Biografisch interview 

Voor mij staat ondernemerschap gelijk aan vrijheid. Vrijheid om mijn eigen keuzes te maken als ondernemer. Vrijheid om in te spelen op de ontwikkelingen in mijn vakgebied en mijn expertise in te zetten bij die organisaties die hier behoefte aan hebben. Vrijheid om te kiezen dat ik een marketingadviseur ben, en dat ik werk met groeiende bedrijven die innovatie voorop stellen.

Het thema vrijheid kwam ook voor in het biografisch interview dat Pieter Buss, media-expert voor PR en publiciteit en oprichter van Bureau Busskruit, bij mij afnam. Het gaat over de vrijheid van keuzes hebben. Ik heb die vrijheid gevoeld en geniet nu dagelijks van deze keuzes. Ook jij als ondernemer hebt de mogelijk om de juiste keuzes te maken. Kom uit de waan van de dag en maak die keuzes die jou helpen jouw bedrijf te laten groeien.

“Veel ondernemers leven volgens de waan van de dag. Ik help hen met de vraag of ze nog op het juiste spoor zitten. Ik kijk van buiten naar binnen en pel af tot de kern. Van daaruit bouwen we weer op, met een strategie die bij jouw bedrijf past."

Lees verder voor het hele biografisch interview...

Diepte interview

Tijdens het filmen voor Frisse Blik marketingadvies is er een meer gefilmd dan alleen het verhaal met een missie en een visie. Wil je meer weten over Isla en waarom ik heb gekozen om te doen wat ik doe? Kijk dan het volledige interview.

 

DIT ZEGGEN KLANTEN OVER MIJ 

"Frisse Blik heeft mij geholpen om, in de startfase van mijn onderneming, scherpte te creëren in mijn marketingstrategie."
Sandra van Essen  | Managing Partner | Van Essen & Partners

 "I’ve seen her excel strategically and operationally, and have always been impressed with her view of the bigger picture and her understanding of the tactical, operational."
Adam Cohn | Director of Marketing & Business Development | Kilburn & Strode LLP

 "Mede dankzij de inzichten van Isla heeft Marktlink in het zuiden een nog betere en bredere positionering gekregen!"
Jan Dijkmans  | Partner | Marktlink Fusies & Overnames

 "Zeer professionele partner op strategisch niveau."
Gijs Eggink | Eigenaar AVEggink

LEES ALLE REFERENTIES