"Boost your branding is een ware boost voor je brand, maar ook voor jezelf!" 

Het eerste gesprek met marketingstrateeg Isla van Mijn Frisse Blik ging vooral over mijn corebusiness: Wat is nou het fundament van mijn onderneming, waarom kies ik voor wat ik doe en waar is mijn herkenbaarheid? Het zette mij aan het denken. Ik raakte in een periode van bezinning.

Wat wil ik jullie graag bedanken voor het mooie traject van Boost your Branding wat ik bij jullie beleefd heb. Want een belevenis was het! 
Isla die rake vragen stelde over de inhoud. Het zette mij aan het reflecteren en het was voeding voor mijn eigen proces. Karin die prachtig fijnmazig aan wist te sluiten. Waarbij je de kleuren wist te vinden die mijn innerlijk reflecteren. Het was een reis met jou! En dan als kers op de taart: Het zichtbaar maken van mij met Sandra Wat was het leuk! Door de gezelligheid kon ik ontspannen en heb je mij echt goed weten 'vast te leggen'. Boost your branding is een ware boost voor je brand, maar ook voor jezelf! Een aanrader om je te laten bevragen, spiegelen, ondersteunen en bekrachtigen door deze drie fijne vrouwen! 
Vanuit mijn ❤️! Wat was het een fijne ervaring.

Linda Rothman  | Coach sociaal domein | W-AUW maatwerk voor iedereen

 

Lees meer over het traject 'Boost your Branding' ,  de boost om jouw bedrijf nog beter te positioneren, wat Linda heeft gevolgd en wat het voor jou kan betekenen.