"Isla stelde de vragen die ik mezelf moeilijk kon stellen"

Jezelf neerzetten als nieuw merk in de drukke arena van coaches is een frisse uitdaging, zeker als je zelf uit de wereld van marketing communicatie komt. En zoals ik coachees ook aanmoedig om hulp te vragen en aanvaarden van hun omgeving, zo deed ik dat ook.

Ik klopte aan bij Frisse Blik marketingadvies waarbij Isla Sint-Bouwman me aan de tand voelde over mijn positionering en de vragen stelde die ik mezelf moeilijk kon stellen. Zo heb ik scherp dat ik als coach in elk geval sta voor professionaliteit, doelgerichtheid, pure aandacht, voelbare betrokkenheid en maatwerk.

Mooie aanvulling is het 'Boost your Branding' team, waarin de adviezen van Isla prachtig werden aangevuld door de sensitiviteit en persoonlijke adviezen van Karin Karstens Kleur- en KledingCoach (a.o.Topstylist by Zalando) zodat ik weet hoe ik mijn kwaliteiten kan versterken met kleding. En fotograaf Sandra Koppenhöfer van Brandingfoto wist de boodschap door haar toegankelijkheid te vangen in een serie nieuwe foto's.

Isla is een betrouwbare en plezierige gesprekspartner.

Yvette van Aarle  | Business Coach | YA Coaching

Lees meer over het traject 'Boost your Branding' ,  de boost om jouw bedrijf nog beter te positioneren, wat Yvette heeft gevolgd en wat het voor jou kan betekenen.