Voor de MKB-ondernemer die behoefte heeft aan concrete adviezen op het gebied van marketing- en communicatie vraagstukken.

 • Jouw business vraagstuk helder
 • Concrete adviezen voor direct gebruik
 • Werken met een marketingadviseur
 • Een frisse blik op jouw business

Heb jij ook behoefte aan concrete handvatten voor een marketing- en communicatie strategie die past bij jouw bedrijf? Wil jij jouw business goed in de markt zetten, maar twijfel je over de meerwaarde en de juiste doelgroep?

Je zoekt de juiste specialist om je te helpen met de strategie en implementatie.  Die de markt kent, kennis heeft van marketing, business development en communicatie en dit weet in te zetten zodat jij jouw doelen kunt bereiken.  

Ik ga graag met je in gesprek tijdens een marketingconsult. Om jouw business vraagstuk verder te definiĆ«ren en verder uit te werken. Ik bied je een frisse blik op jouw business vraagstuk vanuit diverse invalshoeken, waaronder marketing, communicatie en business development. Daarbij geef ik je tips hoe je dit concreet kunt aanpakken vanuit marketing, business development en communicatie.

In deze sessie van 2 uur neem ik 4 elementen met je door:

 1. Jouw business vraagstuk
 2. Richting en doelen
 3. Tips en valkuilen
 4. Vervolgstappen

Na dit consult heb je:

 • Een frisse blik, op jouw business vraagstuk vanuit diverse invalshoeken, waaronder marketing en business development.
 • Meer inzicht over de mogelijkheden om het idee in de markt te zetten
 • Concrete actiepunten waar je direct zelf mee aan de slag kunt

En kun jij direct verder met de verdere ontwikkeling van jouw business.

Jouw investering: 395 EURO  voor een 1op1 consult. 

Liever eerst even bellen om kennis te maken? Neem dan contact met mij op via +31 648574476 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .