De boost om jou als MKB-ondernemer optimaal te positioneren. Dan kan jij bereiken wat je wilt! 

 • Een heldere marketingpositionering
 • De juiste kleur- en kledingkeuze
 • Krachtige (portret) foto’s. 

Een unieke samenwerking van Frisse Blik marketingadvies met Sandra Koppenhöfer van Brandingfoto en Karin Karstens Kleur-en KledingCoach. 

Geef jij jouw brand wel eens een boost? Waar sta jij met jouw bedrijf nu echt voor? En hoe duidelijk laat je dat aan jouw doelgroep zien? Veel ondernemers vinden het lastig zich te profileren. Echt te laten zien waar ze voor staan en voor wie ze dat doen. Want zeg nou eerlijk, hoe doe je dat dan? Zeker als je als zelfstandig ondernemer ook nog je eigen bedrijf vertegenwoordigt. Jij bent letterlijk je bedrijf, en je bedrijf dat ben jij.

 

"Een scherp verhaal, nieuwe look en prachtige foto's" 

 

Boost your branding

Maar hoe geef je nu een boost aan je branding? Wat is daarvoor nodig?

Positionering is een belangrijk onderdeel van een onderneming. Het helpt je als ondernemer om de juiste plek in te nemen in het werkveld waarin jij je bevindt, je te onderscheiden van anderen. Dat jouw brand echt herkenbaar wordt en staat voor de diensten die jij ook daadwerkelijk aanbiedt.

Daarvoor is het van belang om te weten waar je voor staat. Wat is de kern van jouw onderneming? Wat is de rode draad? Welke boodschap wil je uitdragen, en komt dat overeen met jouw marketing, beeldmateriaal en persoonlijke uitstraling? 

 • Positionering: Heldere marktpositie met marketingadvies over jouw (online) zichtbaarheid.
 • Kleur: Persoonlijke profilering met kleur- en kledingadvies voor jouw brand.
 • Beeld: Zakelijke portretten tijdens een krachtige fotoshoot op locatie (regio Deventer).

Met deze elementen gecombineerd heb je direct de juiste boost voor jouw branding te pakken. En weet je zeker dat ze op elkaar zijn afgestemd.

BOEK NU jouw Boost for Branding

rood zwart lancering3 professionals met 1 gezamenlijk doel

Drie professionals hebben de handen ineengeslagen om dit voor jou te realiseren. Ze hebben het beste van hun specialisatie met elkaar verenigd. Samen, als een vloeiend geheel. Zodat jij je direct op jouw business kunt richten zonder dat je de verschillende specialisten met elkaar hoeft te verbinden en telkens hetzelfde verhaal moet vertellen.

Een strategisch marketingadviseur, een branding fotograaf en een kleur- en kledingcoach. Drie professionals met hetzelfde doel; jouw brand een boost geven.

We versterken jouw verhaal, we vertalen jouw ambities en helpen je om jouw onderneming als merk in de markt te zetten. Door onze expertise in te zetten op het gebied van marketingpositionering, kleur- en kledingadvies en portretfotografie. Met als resultaat dat jouw bedrijf de juiste boodschap uitdraagt en dat je ook echt op de juiste doelgroep aansluit. De juiste boodschap in jouw verhaal, in jouw ambitie, in het kleurgebruik en in beelden.

Een unieke samenwerking van Isla Sint-Bouwman van Frisse Blik marketingadvies voor de juiste marketingpositionering met Sandra Koppenhöfer van Brandingfoto voor het juiste beeld en Karin Karstens van Kleur- en KledingCoach voor de beste kleur- en kledingadviezen.

3 elementen voor de juiste boost

Voor deze boost bieden we je drie sessies aan waarin we jouw marktpositionering bespreken, een persoonlijk kleur- en kledingadvies geven en een zakelijke portretserie creëren.

Consult marketingpositionering: Bouwen aan jouw brand
Tijdens het marketingconsult duikt marketingstrateeg en businesssparringpartner Isla Sint-Bouwman echt de diepte met je in en biedt ze jou die frisse blik. We bespreken jouw positionering op de markt. Wat is de huidige marktpositionering, de visie, missie en kernwaarden van het bedrijf en jij als ondernemer. Vervolgens gaan we in op jouw ambitie en waarmee jij je als ondernemer van anderen op de markt onderscheidt. Wie is jouw ideale doelgroep en hoe bereik je die. Je krijgt de heldere tips en concrete adviezen van het consult verwerkt in jouw persoonlijke brandguide, zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Na dit consult heb je:

 • Een frisse blik, op jouw marktpositionering.
 • Meer inzicht over de mogelijkheden om jouw positionering nog steviger in de markt te zetten.
 • Concrete aanbevelingen en praktische tips waar je direct zelf mee aan de slag kunt.

Isla biedt je hiervoor:

 • Een persoonlijke telefonische kennismaking over jouw huidige positionering.
 • Vragenlijst ter voorbereiding van het consult.
 • 1op1 consult van 2 uur waarin zij met jou samen jouw positionering stevig als fundament neerzet.
 • Verslag van het consult met praktische tips en concrete aanbevelingen.

Consult persoonlijk kleur- en kledingadvies: De kleur van je ambitie
Karin Karstens kan als geen ander jouw brand vertalen naar jouw persoonlijke profilering. Ze zorgt ervoor dat jij een kleur- en kledingadvies krijgt wat specifiek is toegepast op waar jij voor staat met jouw onderneming. Met als resultaat de juiste kleur- en kledingcombinaties die écht op jou zijn afgestemd en passen bij jouw ambitie en brandpositionering. Als topstylist en kleur en kledingcoach weet ze jouw ambitie te transformeren naar de juiste uitstraling. Je word je bewust van de rol van kleur en kleding op je uitstraling. Je maakt jezelf zichtbaar!
Aan de hand van het Boost Your Branding verslag (marketingverslag) gaan we kleur en kleding inzetten voor wat jij als ondernemer wilt uitstralen.

Kleuradvies 63% procent van onze communicatie gaat via ons uiterlijk waaronder kleur en kleding. Welke kleuren passen bij jou? Dat gaan wij uitzoeken door gebruik te maken van het 78Colorsysteem. Hiermee stellen we vast welke kleuren jouw uitstraling versterken. Kleur beïnvloedt ons op fysiek, psychisch en emotioneel niveau en kleurt letterlijk onze beleving en waarneming en is daarmee meteen een fantastisch middel om verandering te creëren.

Kledingadvies Een eerste indruk maak je maar één keer. Na een kledingconsult weet jij welk figuurtype je hebt. Je weet welke kledingstijl, halslijnen, lengtes rokken/ broeken en dessins bij jou passen en hoe je deze kunt toepassen op jouw - business- imago.

Uiteindelijk bespaart een Kleur- en Kledingadvies je miskopen, (shop)tijd en is het duurzamer!

Na dit consult:

 • Ben je je bewust wat kleur- en kleding voor je kunnen doen.
 • Weet je hoe je kleur- en kledingcombinaties kunt maken.
 • Krijg je concrete en praktische tips (do’s en don’ts) waar je direct zelf mee aan de slag kunt.
 • Weet je welke kleur en kleding je kunt inzetten om krachtiger en zichtbaarder over te komen.

Karin biedt jou hiervoor:

 • Een persoonlijke telefonische kennismaking.
 • Voorbereidende opdracht met een stijlpersoonlijkheidstest.
 • Uitgebreid consult van 3 uur.
 • Verslag van het consult met praktische tips en adviezen.
 • Persoonlijke kleurenkaart (creditcardmodel).

Branding fotoshoot: Personal branding en online zichtbaarheid
Als kers op de taart maken we de Boost Your Branding compleet met een serie foto’s, van brandingfotograaf Sandra Koppenhöfer. Haar foto’s zijn bij uitstek sprekend en vertellen je precies wie je bent, waar je voor staat en waarom je doet wat je doet. Met deze personal brand fotoshoot laat je je digitale vingerafdruk achter. Jouw authenticiteit wordt zichtbaar en je wordt echt het gezicht van je onderneming. Daarbij helpt een consistent gebruik van professionele foto’s om verbinding te maken met jouw doelgroep.

Met het resultaat van de fotoshoot:

 • Heb je actueel foto materiaal voor je online presentatie.
 • Krijgt je onderneming een gezicht.
 • Sta je krachtig en herkenbaar in beeld.
 • Worden jouw teksten versterkt door persoonlijke beelden.

Sandra biedt jou hiervoor:

 • Een telefonische kennismaking, waarin zij de juiste setting met je afstemt passend bij jou als unieke ondernemer.
 • Voorbereiding d.m.v. een moodboard.
 • Uitgebreide en toegankelijke fotoshoot van ca. 2uur, persoonlijk toegespitst op jouw eigen situatie en de mogelijkheid voor een kledingwissel.
 • Ruime selectie met gevarieerde foto’s zoals vol of half in beeld, portretten, details.
 • 15 foto’s in kleur en zwart wit, in hoge en web resolutie, inclusief fotobewerking en optimalisatie per beeld.

Jouw investering?

€ 1.197 exclusief BTW

Direct boeken

Meer weten of direct boeken? Neem DIRECT CONTACT op met Isla of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor jouw Boost your Branding

 De professionals achter Boost your Branding

sanko20210107 0008web 

“Ik kijk met een frisse blik naar jouw business, zodat jij weer met andere ogen naar je eigen bedrijf kan kijken.” 

Isla Sint-Bouwman van Frisse Blik: Marketing en Business Development advies

Kernwaarden: Enthousiast, Analytisch en Inventief

 

 

sanko20210106 0007web

 

“Zet je eerste stap om te werken aan je -business- imago”. 

Karin Karstens/Kleur- en KledingCoach: Persoonlijke profilering met kleur en kledingadvies.

 Kernwaarden: Gedreven, Betrokken en Positief

 

 

sanko2021010403crop

 

“Geef je business een boost en bereik met meer zichtbaarheid de volgende stap.” 

Sandra Koppenhöfer van Brandingfoto: Zakelijke- en portretfotografie.

Kernwaarden: Open, Gedreven en Creatief

 

Ondernemers over Boost your Branding

“Met behulp van deze 'powerladies' heb ik weer een scherp verhaal, nieuwe look en prachtige foto's voor op mijn website en social media. Een echte aanrader voor startende ondernemers!”
Sandra van Essen, Van Essen & Partners

“Dank, dank, voor jullie Boost Your Branding initiatief, en het resultaat ervan! Voor mij kwam jullie aanbod op het juiste moment, zodat ik weer een stukje uit mijn comfortzone kon stappen.
Op jullie geheel eigen wijze heb je bijgedragen aan een stukje beweging waar ik mee aan de slag ben gegaan en waar ik mee vooruit kan.”
Anita Bunt, Mens & Ontwikkeling

Ik vond het een leuke en zinvolle ervaring en ben blij met het resultaat!
Anoniem

“Boost your Branding is voor mij echt even tijd voor mijzelf en mijn onderneming vrijmaken. Alsof je een dagje naar de sauna gaat. Echt een verwenmoment.”
Yvette van Aarle, YA Coaching

"De drieluik bij 'Boost Your Branding' heeft mij frisse inspiratie gegeven voor het vergroten van mijn impact door de unieke combinatie van marketing en mijn persoonlijke uitstraling. De fotoshoot brengt alles samen."
Anoniem

"Jezelf neerzetten als nieuw merk in de drukke arena van coaches is een frisse uitdaging, zeker als je zelf uit de wereld van marketing communicatie komt. En zoals ik coachees ook aanmoedig om hulp te vragen en aanvaarden van hun omgeving, zo deed ik dat ook. Ik klopte aan bij het 'Boost your Branding' team waarbij Business Consultant Isla Sint-Bouwman me aan de tand voelde over mijn positionering en de vragen stelde die ik mezelf moeilijk kon stellen. Zo heb ik scherp dat ik als coach in elk geval sta voor professionaliteit, doelgerichtheid, pure aandacht, voelbare betrokkenheid en maatwerk. Prachtig aangevuld door de sensitiviteit en persoonlijke adviezen van Karin Karstens Kleur- en KledingCoach (a.o.Topstylist by Zalando) zodat ik weet hoe ik mijn kwaliteiten kan versterken met kleding. En fotograaf Sandra Koppenhöfer wist de boodschap door haar toegankelijkheid te vangen in een serie nieuwe foto's. En dat is cognitief allemaal leuk en aardig. Maar de grootste waarde zit hem in het gevoel dat 3 mensen er even helemaal exclusief zijn voor jou als ondernemer. Ik kan het 'Boost your Branding' programma aanbevelen aan elke ondernemer die worstelt met personal branding."
Anoniem